علل افسردگی در کودکان بر اساس مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند انجام شده است، کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال و افراد زیر ۹ سال …
علل افسردگی در کودکان
بر اساس مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند انجام شد، کودکان ۶ تا ۱۲ ساله که کمتر از ۹ ساعت در شب می خوابند، در مقایسه با کودکانی که ۹ تا ۱۲ ساعت در روز می خوابند، تفاوت های قابل توجهی دارند. آنها در مناطق خاصی از مغز مسئول حافظه، هوش و سلامت هستند. این یکی از اولین مطالعاتی است که تأثیر طولانی مدت محرومیت از خواب را بر رشد عصب شناختی کودکان نشان می دهد.
این تفاوت علاوه بر مشکلات شناختی با حافظه، حل مسئله و تصمیم گیری، با مشکلات سلامت روانی از جمله افسردگی، اضطراب و رفتارهای تکانشی در کودکان کم خواب نیز مرتبط بود.
آکادمی پزشکی خواب آمریکا توصیه می کند که کودکان ۶ تا ۱۲ ساله هر شب ۹ تا ۱۲ ساعت خواب منظم داشته باشند تا سلامتی مطلوب را ارتقا دهند. تا به امروز، هیچ مطالعه ای تأثیر طولانی مدت خواب ناکافی بر رشد عصبی شناختی نوجوانان را بررسی نکرده است.
برای انجام این مطالعه، محققان داده های بیش از ۸۳۰۰ کودک ۹ تا ۱۰ ساله را که در مطالعه رشد مغز نوجوانان (ABCD) ثبت نام کرده بودند، جمع آوری کردند.
مطالعه ABCD که توسط مؤسسه ملی بهداشت (NIH) تأمین می شود، بزرگترین مطالعه بلندمدت رشد و سلامت مغز در کودکان در ایالات متحده است. محققان تصاویر MRI، سوابق پزشکی و نظرسنجیهای تکمیلشده توسط شرکتکنندگان و والدین آنها را در هنگام ثبتنام و در یک ویزیت بعدی دو ساله در سنین ۱۱ تا ۱۲ بررسی کردند.
محققان دریافتند گروهی از کودکانی که به اندازه کافی، کمتر از ۹ ساعت در شب نمیخوابیدند، در مقایسه با گروهی از کودکانی که از خواب کافی بهرهمند بودند، ماده خاکستری کمتر یا حجم کمتری در مناطق خاصی از مغز که مسئول دقت هستند، داشتند. او گفت. -شما حافظه و کنترل دمپر دارید. این تفاوتها دو سال بعد ادامه یافت، یافتهای نگرانکننده که به آسیب طولانیمدت برای کسانی که به اندازه کافی نمیخوابند اشاره میکند.
دانشمندان افزودند که ما سعی کردیم تا حد امکان این دو گروه را با هم تطبیق دهیم تا تاثیر طولانی مدت کمبود خواب بر مغز پیش از نوجوانی را درک کنیم. مطالعات بیشتری برای تأیید یافتههای ما و بررسی اینکه آیا این مداخلات میتواند عادات خواب را بهبود بخشد و نقایص عصبی را معکوس کند، مورد نیاز است.
توصیه های محققان به والدین برای ترویج عادات خواب خوب در فرزندانشان شامل اولویت داشتن خواب کافی برای خانواده، پیروی از برنامه خواب منظم، تشویق به فعالیت بدنی در طول روز، محدود کردن زمان استفاده از صفحه نمایش و حذف تمام صفحه است. حداقل یک ساعت قبل از خواب.